RoyalSlider

GB-RoyalSlider-Teaser-2014-image4
GB-RoyalSlider-Teaser-2014-image-7
GB-RoyalSlider-Teaser-2014-image1
GB-RoyalSlider-Teaser-2014-image2
GB-RoyalSlider-Teaser-2014-image8
GB-RoyalSlider-Teaser-2014-image3

Goede Doelen

GB WereldOudersGlowballz zet zich graag in voor goede doelen. Zo waren wij ook aanwezig op het Angels of Light Gala 2013 én 2014. Deze bijzondere avond wordt georganiseerd door stichting Wereld Ouders:

WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een vakopleiding krijgen plus eventueel de mogelijkheid om te gaan studeren. Daarnaast zet Wereldouders structurele educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap. www.wereldouders.nl

GB-Angels-of-light-LogoVoor Glowballz was het erg spannend om de record opbrengst van € 200.000,- te onthullen op de derde editie van het WereldOuders Angels of Light Gala. Op de tweede editie van het Angels of Light Gala is het fantastisch bedrag van € 125.000 opgehaald. De presentatie van beide gala’s was in handen van WereldOuders ambassadeurs Frits Sissing en Tim Immers. Items van o.a. SpangaS, André Kuipers en Freek Vonk gingen onder de veilinghamer en de populaire boyband B-Brave en rapper Gers Pardoel gaven een spetterend optreden.

Onthulling recordbedrag van €200.000,– bij het WereldOuders Angels of Light Gala in het Krasnapolski Hotel Amsterdam

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, klik hier:


GB-ColourfulChildren-Logo-.pngColourful Children geeft scholing en onderdak aan kinderen met een beperking in Zuid India. De Stichting bouwde een huis en school voor verstandelijk gehandicapte kinderen die worden verstoten door hun ouders en de maatschappij. Door het leren van de meest elementaire dingen, zoals dagelijkse verzorging en een beetje lezen en rekenen, kunnen zij later een plaatsje krijgen in de Indiase maatschappij.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, klik hier: