Huwelijksshow

  • LED Dance Show
  • Spannende Openingshow
  • Spectaculaire Slotact
  • Verrassende Vuurshows
  • VisualPoi Show - Huwelijksshow - Glowballz WEB2018
  • VisualPoi-Show-Stars-Solo-Glowballz-WEB2018-RS-1
  • Vuurshow - Vuurwaaiers Duo - Glowballz WEB2018 RS

Bruiloft entertainment

Originele Openingsdans Huwelijksfeest

Veel bruidsparen zoeken naar een alternatief voor de traditionele openingsdans op hun bruiloft. Met onze LED Dansshow en Vuurshow bieden jullie de gasten een unieke en originele act en zijn jullie verzekerd van een spectaculaire opening van jullie huwelijksfeest!

En de Glowballz shows zijn niet alleen een originele openingsact of slotact op een bruiloftsfeest maar ook een unieke manier om een huwelijksjubileum te vieren.

Gasten en Bruidspaar Verrassen

In onze LED Dansshows werken wij met programmeerbare Visual Poi, alle teksten en afbeeldingen die te zien zijn tijdens de show worden speciaal voor deze bijzondere dag gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de trouwdatum en de namen van het bruidspaar, maar ook huwelijksjubileum teksten en gelukswensen voor het bruidspaar brengen wij op spectaculaire wijze over met onze Up-Tempo openingsdans of slotshow.

Deze LED Dance Act is voor iedereen op het huwelijksfeest een verrassing!

entertainment in coronatijd

Naast dat men bij Glowballz een bijzondere openingsdans voor een bruiloft kan huren, zijn onze shows ook bij uitstek geschikt om als huwelijksjubileum cadeau te geven, een huwelijksjubileum te vieren of om een bruidspaar te verrassen in coronatijd. Omdat onze LED act en Vuur act beide van grote afstand nog goed zichtbaar zijn huren jullie bij Glowballz spectaculair entertainment op afstand.

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar bijzonder entertainment voor jullie bruiloft? Neem contact op!

contact

Volg GLOWBALLZ OP –

Bruiloftsshow-led

VisualPoi Show - Huwelijksshow - Glowballz WEB2018

Vuurhart

De Vuurshow met Vuurhart is een bijzondere toevoeging op een huwelijksfeest.Doorgaans wordt het Vuurhart direct na de show aangestoken, zo kan het bruidspaar een paar mooie foto’s bij het Vuurhart laten maken. Het hart kan ook in de show aangestoken worden en op deze manier vormt het een spectaculair onderdeel in de show en een mooie achtergrond tijdens de show.Het hart kan ook, in goed overleg, door het bruidspaar zelf aangestoken worden om op deze manier het moment te gebruiken om bijvoorbeeld een dankwoord aan hun gasten te geven.

Huwelijksshow-vuur

Vuurshow Vuurhart - Glowballz WEB2018 3

WISTJEdat

  • Glowballz haar 18de jubileum gevierd heeft.
  • Glowballz is verzekerd en aangesloten bij het ABC.