Huwelijksshow

  • LED Dance Show
  • Originele Openingsshow
  • Spectaculaire Slotact
  • Verrassende Vuurshows
  • VisualPoi Show - Huwelijksshow - Glowballz WEB2018
  • VisualPoi-Show-Stars-Solo-Glowballz-WEB2018-RS-1
  • Vuurshow - Vuurwaaiers Duo - Glowballz WEB2018 RS

Bruiloft entertainment

Originele Openingsdans Huwelijksfeest

Veel bruidsparen zoeken naar een alternatief voor de traditionele openingsdans op hun bruiloft. Bij Glowballz kan men een originele act voor een bruiloft huren. Met onze LED Dansshow en Vuurshow huren jullie professionele artiesten en bieden jullie de gasten een unieke en indrukwekkende act, met deze bijzondere show zijn jullie verzekerd van een spectaculaire opening van jullie huwelijksfeest!

En de Glowballz shows zijn niet alleen een originele act voor een bruiloft maar ook een unieke manier om een huwelijksjubileum te vieren.

Gasten en Bruidspaar Verrassen

Of jullie nu een artiest willen boeken voor een traditionele bruiloft, of een artiest willen huren voor een moderne bruiloft, bij ons kan het allebei! Wij maken voor elk huwelijksfeest een show op maat. Hierdoor zullen zowel de gasten als het bruidspaar zelf verrast zijn als zij deze persoonlijke en speciaal voor hun grote dag op maat gemaakte show zien.

In onze LED Dansshows werken wij met programmeerbare Visual Poi, alle teksten en afbeeldingen die te zien zijn tijdens de show worden speciaal voor deze bijzondere dag gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de trouwdatum en de namen van het bruidspaar, maar ook huwelijkswensen en gelukwensen of een andere boodschap met een speciale betekenis voor het bruidspaar brengen onze artiesten op spectaculaire wijze over met deze LED Dansshow. Onze uptempo openingsdans of slotshow is de manier om het bruidspaar op hun receptie of trouwfeest te verrassen en in het zonnetje te zetten.

Deze LED Dance Act is voor iedereen op het huwelijksfeest een verrassing!

Originele Act VOOR EEN BRUILOFT OF JUBILEUMFEEST HUREN

Wat is er nu mooier dan de liefde vieren! En helemaal als deze liefde een jubileum tegemoet gaat. Naast dat men bij Glowballz artiesten kan huren voor een unieke openingsdans op een bruiloft, zijn onze shows ook bij uitstek geschikt als origineel cadeau voor een huwelijksjubileum. Zo kan men een of meerdere LED artiesten en Vuurshow artiesten huren om op te treden tijdens een jubileumviering. Wij bieden indrukwekkende shows voor een onvergetelijke dag.

Organiseren jullie binnenkort een bruiloft of vieren jullie een huwelijksjubileum en zijn jullie op zoek naar artiesten voor jullie trouwfeest? Neem contact op!

Volg GLOWBALLZ OP –

Bruiloftsshow-led

VisualPoi Show - Huwelijksshow - Glowballz WEB2018

Vuurhart

De Vuurshow met Vuurhart is een bijzondere toevoeging op een huwelijksfeest.Doorgaans wordt het Vuurhart direct na de show aangestoken, zo kan het bruidspaar een paar mooie foto’s bij het Vuurhart laten maken. Het hart kan ook in de show aangestoken worden en op deze manier vormt het een spectaculair onderdeel in de show en een mooie achtergrond tijdens de show.Het hart kan ook, in goed overleg, door het bruidspaar zelf aangestoken worden om op deze manier het moment te gebruiken om bijvoorbeeld een dankwoord aan hun gasten te geven.

Huwelijksshow-vuur

Vuurshow Vuurhart - Glowballz WEB2018 3

WISTJEdat

  • Glowballz haar 22ste jubileum gevierd heeft.
  • Glowballz is verzekerd bij Zekur.